Goldwell

Is uw visie “perfect gekleurd haar” dan stellen wij u de nieuwe generatie kleuringen voor: Deze permanente -en demi- permanente kleuringen met geïntegreerd verzorgingssysteem behouden een langdurig kleurresultaat. Steeds aangebracht met professionele toepassingstechnieken, voor een vertrouwelijke kleurenservice.

KMS California

KMS California gelooft in individualiteit en in de vrijheid om zichzelf te uiten en te creëren zonder grenzen. Open uw zintuigen voor KMS California en beleef de fusie tussen technologie en de natuur. Deze shampoos en conditioners op basis van natuurlijke producten garanderen u de juiste en aangepaste verzorging. Dit samen met de KMS California styling-producten garanderen wij u een prachtig resultaat.

American Crew

“tijden veranderen, en mannen zijn terug.” Ook in ons salon. American crew erkent het stijgend aantal mannen in het salon die er ook piekfijn en goed willen uitzien. American crew behoudt nog steeds de klassieke waarden van de mannenverzorging maar dan in een “nieuw jasje”. American crew biedt u een ruim gamma van shampoos, conditioners en tevens scheerproducten.

BEAUTY CREATIETEAM     |     DRAPSTRAAT 109     |     9810 NAZARETH     |     09/385 59 07     |     0473 43 73 43