- Volume

Deze nieuwe technologie verbindt de meest intensieve verzorging aan het meest opbouwend volume. Hierdoor kunnen wij, als haarspecialist, de persoonlijke wens van elke klant gericht vervullen. Wenst u méér volume dan zit u hier aan het juiste adres. Met aangepaste producten en de juiste snittechnologieën geven wij u meer haar.

- Ons uniek ontkrullings-systeem

Wij werken met een ontkrullingssysteem waarbij de haren niet beschadigd worden, zelfs bij regelmatige toepassing verbetert de toestand van het haar ziener ogen en vermindert de natuurlijke krulling geleidelijk aan. Met dit systeem is een kleuring na ontkrulling ook mogelijk. U kan ons steeds contacteren voor bijkomende informatie.

- Kleuradvies en professionele kleurtechnieken

Wij durven in te gaan op alle wensen van de klant. Door onze constante bijscholing zijn wij inmiddels gegroeid naar professionele kleurconsulenten. Zodoende kunnen wij gebruik maken van verschillende kleurtechnieken. Vlakkleuringen, high-lights, low-lights, alles wat u maar kan bedenken is bij ons mogelijk. Tevens met onze bijkleurings techniek kunnen wij er voor zorgen dat u steeds met blijvend gezond en glanzend haar naar huis gaat. U kan tevens bij een eenvoudige kleurtechniek het kleur komen afhalen om zelf thuis aan te brengen.

- Persoonlijk profiel van onze klanten

In ons computersysteem worden alle persoonlijke gegevens bijgehouden. Dit maakt het ons gemakkelijk om exact na te gaan wat wij bij u gebruikt hebben als: productkeuze, kleurdiagnose, snittechniek, enz… zodoende wij u telkens een prachtresultaat kunnen garanderen.

- Permanenten

Permanenten zijn niet meer zoals vroeger. Wij hebben verschillende permanenten van licht tot sterk tot zo ver in een bio versie!

- Nectaya - De eerste kleurnectar ter wereld

INTENSIEF VOEDENDE KLEUR ZONDER AMMONIAK

Tot 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong!
Intensief verzorgende arganolie.
Gepatenteerde IntraLipidTM vult ontbrekende lipiden in het haar langdurig aan.
Cosmetische crèmige samenstelling van 100% natuurlijke geur.

HAAR DAT DUIDELIJK GEZONDER AANVOELT

Fantastisch soepel, gevoed haar.

UITZONDERLIJK RIJKE KLEUREN

Rijke, volle kleuren met uitzonderlijke briljantie
Betrouwbare grijsdekking - tot 100%

Vraag gratis en vrijblijvend advies aan onze gespecialiseerde kappers.

BEAUTY CREATIETEAM     |     DRAPSTRAAT 109     |     9810 NAZARETH     |     09/385 59 07     |     0473 43 73 43